Кичка ви лелина, естрадни звезди!

Във VIP Brother грачат грозно, зловещо...
15 окт 2015 09:00, Александър Попов
90
Кичка ви лелина, естрадни звезди!
Снимка: VIP Brother

Някои сигурно са си мислели, че Big Brother е стигнал дъното, но т.нар. ВИП-ове побързаха да ни опровергаят.

Смятат се за звезди, за важни персони. Но затворени в една къща те показаха всъщност, че са едни малки хора, които не заслужават и грам уважение. Най-точно ситуацията бе описана от актьора Иван Ласкин - Кичка ти лелина, Ритонка ти майчина!

Естрадният скандал между Кичка Бодурова и дует Ритон надхвърли нормалното. Обидните реплики помежду им, заяжданията кой може да пее и кой е буфосинхронист, грозните нападки на Бодурова към дуета, че нямат дете, показаха, че и на естрадния фронт нищо ново - властва звездеенето, незачитането, унижението.

"Ако с Кичка съм близка, по-добре да ида да се застрелям", заяви Катя. "Аз вас и за вокална група не бих ви взела", отвърна Кичка. "Слушай, ти и срещу нас да тичаш, не може да ни стигнеш. Ти от 20 години продаваш само къщи и не си направила и една песен. Идваш в България, за да изкараш някой лев", допълни снощната грозна картина Здравко.

След подобна излагация за все повече хора Кичка Бодурова ще бъде пренебрежителното "Баба Кица". Така си постла. Ако ще още 20 албума да извади и пет пъти да излезе на сцената на "Сизърс Палас". Най-добре да си ходи в Америка и да не ни занимава със своята дребнавост, докачливост и чувство за превъзходство над останалите певци. Окей? Българската сцена няма нужда от малки хора като нея, бързо ще я преглътнем. Реномето й потъна...

Същото важи и за дует Ритон. След хубавото юбилейно турне, завършило с успешен концерт в зала 1 на НДК, хубавото свърши. Заради някой лев отгоре, за да бъдеш част от VIP Brother. И милион да са им дали цената не си заслужава. Защото се принизиха до нивото на обикновени скандалджии в кръчма, които си го мерят чий е най-голям. 35 години на сцена няма как да бъдат зачертани, но сега няколко седмици ще ни се обясняват как са били провокирани. Няма да помогне, лекето ще си остане.

Светата естрадна троица сигурно ще излиза на сцена и в бъдеще. Сигурно ще има фенове, които ще им пляскат и припяват, но ще го има ли голямото уважение? Нали звездите трябва да дават пример? Какви звезди са, след като държанието им е хашлашко?

Само за протокола - Кичка Бодурова, Луна и дует Ритон са номинирани за изгонване тази седмица от Къщата. За съжаление, според регламента напуска само един. А колко хубаво би било шоуто да продължи без Кичка и Ритон-ците... Едната да си поеме към Щатите, и без това й е труден българския, а другите двама да не ни занимават с величието си. Нищо, че и 20 години да тичаме срещу тях няма да ги стигнем. А някой въобще иска ли да се надбягва с такива хора?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
0
 
1
 
! Отговори
bonka преди 8 години
....... A ЗАЩО МЕ БЛОКИРАХТЕ???? ДА ОТКРАДНАХТЕ ШОУТО ОТ ЗАПАДА ..... АМИ НАПРАВЕТЕ ПО БЪЛГАРСКИ, НО ДА Е ИНТЕРЕСНО ....УСПЕХ !!!! До организаторите на къщата!.... Днес във Ф.Б. исках да отворя видио клип ,който сте пуснали ..... отговорът беше ,че ---- клипът не се излъчва във вашата държава ----- ами моята държава е България ,че сега съм вън от нея ...нямам право да го видя????? Срамно ,жално ,непочтенно!!!!!!!!
67
0
 
2
 
! Отговори
bonka преди 8 години
До stefi------ Точно така, Кичка познава правилата и доказва ,че не само добра,обичана певица ,но добро сърце отворено за обич .Какъвто и да е изхода Кичка е печелившата .... Нивото на Кичка и като ЧОВЕК и певица на високо ниво --- обидите са злобност на дребните душици .Че Кичка ги е обидила за дете ами те си го изпросиха ..... В къщата като интериор за допълнителна изява липсват много неща ,за това ,че на журито им остава само да отсъдя правилно и при следващите къщи ,които за напред ще прав
66
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кичето си е готина, първична е, но поне честна. Почтена жена, нещо чуждо на българина и на Ритон. И да, може да дава имоти под наем, но си изкарва мангизки поне, а Ротондите само злобеят. Срам и пошлотия от тях!
65
0
 
4
 
! Отговори
Диетолог преди 8 години
Наистина почти всички "звезди" пускат само газове вместо пеене.
64
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тези бледнеят пред Азис!
63
0
 
14
 
! Отговори
добре преди 8 години
И в UK това предаване свали от пиадестала много "звезди" и после те залязоха. Показаха ги как издават газове, как се напиват, какви са ***, как се карат и обиждат, колко са мръсни и прости. Добре, че го има, за да се види истинското им лице. Не гледам БГ Биг Брадъра, но мога да си представя какво става.
62
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Имайте в предвид обаче, че седенето затворен си казва думата. Явно са почнали да изчаткват хората, но никой не им е виновен, сами са си влезли. Друг е въпросът че карирерата и личностните качества са съвсем различни неща
61
0
 
26
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
Понеже съм имал допир до нашите псевдо звезди, мога да кажа, че при тях както и на всякъде сме стигнали дъното! Това е нашата народо-спихология, да се мразим и да завиждаме! Нищо ново под слънцето, продължавайте все такаи скоро няма да сме нация...
60
2
 
19
 
! Отговори
zara преди 8 години
А защо изобщо ви трябва да гледате тази простотия? Че и да си губите времето да ги обсъждате.
59
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Без да обвинявам когото и да е или пък да защитавам. Грозно беше.
58
2
 
20
 
! Отговори
агне-багне преди 8 години
Криси Димитрова ми изпъкна като доста адекватна мацка. Ернестина също. Останалите може да се заврат в *** г***з, толкова са прости и гадни!
57
7
 
13
 
! Отговори
виц ? преди 8 години
Преди години Кичка отишла в СГНС (за по-младите - ГРАОН) и поискала да си смени името. Обяснила, че лошо се римувало и я подигравали. Хубаво , рекли толерантно общинарите, можем да ти сменим името на Кутка. Отказала се тя от промяна на името, но историята немее за причините.
56
1
 
26
 
! Отговори
тс преди 8 години
Кичка дали щеше да ги обиди, ако Здравко не беше казал -"Какво като се кълнеш в детето си" Отговора й "няма как да знаеш' и всички по нея плюят
55
4
 
31
 
! Отговори
Горан преди 8 години
Кичка е поредното доказателство, че българина където и да живее винаги си остава българин, дребнав и завистлив, и безкрайно честолюбив с не особено голямо покритие... Може и да пее, но... като човек не е голям човек. Същото, даже с по-голяма сила важи за Здравко от Ритон... Злобен, високомерен, и също така завистлив... Чак се чудя Катя как го търпи тоя!
54
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И Кичка и Здравко се изложиха и показаха,че са дребни душици.Опитах се да ги оценя професионално и си зададох въпроса,колко от техните песни мога да запея?Отговорът е - няколко песни на Ритон и нито една на Кичка.Някой ги беше обвинил в егоизъм и не напразно,защото те са солови артисти и трудно се вписват в колектив,за разлика от Гъмов и Ернестина,които в каквато и пиеса да играят,никога не са сами,а са част от театрална трупа.
53
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Баба Кица и баба Цоца да си седнат на задниците и да престанат да се излагат. Селяндурси истории ни показват всеки ден,дъртаняци.А и баба Кица да озапти"умната" си щерка,щото га я гледам въобще не е чиста!
52
14
 
33
 
! Отговори
stefi преди 8 години
Aз харесвам Кичка , те е личност ,жене с характер която не се дава лесно . Здравко е много дребнав и злобен и всички му пригласят и този злобар Гъмов толкова ми беше интересен като актьор , а той малко злобно човече . Арнестина хитра жена мята се като слънчоглед ....За Луна не ми се говори като кон е с тази зъби страшна е да я гледаш и толково стара изглежда !
51
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
как в една страна където музиката и е на ниво "ай у заднию двор да та вода" може да има музикални звездиЗА ПОРЕДЕН ПЪТ И В ТОВА "ШОУ" АКТЬОРИТЕ ДОКАЗАХА ЧЕ , СА НИВА НАД МЕВЦИТЕ БРАВО НА ЕРНЕСТИНА И ГЪМОВ ТОВА СА ВИПОВЕТЕ В ТАЗИ КЪЩА
50
0
 
47
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 8 години
Харесвах "Ритон.Но какво ми направи впечатление на концент в нашия град -празнувахме деня на града ни.Общината се беше погрижила да създаде по приветлива обстановка и детски танцови състави играеха зад Ритон,докато те пееха.Как веднъж поне тези двамата не се обърнаха към децата,не реагираха по никакъв начин все едно,че ги няма.Нито жест,нито реплика към тези деца.В един момент Здравко се провикна ни в клин ни в ръкав:Бойко Борисов ,и защо беше това подвикване,така и не разбрах.
49
0
 
26
 
! Отговори
вяра преди 8 години
Голяма простотия завхриха Кичка и Здравко и двамата се изложиха тотално!Но ще се усмихнат на хонорарите ,когато ги вземат.А българския народ да *** мухи и пуска есемеси!!!